Mutluluk her zaman vardır, en karanlık zamanlarda bile. Yeter ki ışığı açmayı unutmayın.
- Albus Dumbledore

26 Kasım 2014 Çarşamba

En İyi 20 Android Oyunu


Artık akıllı telefonu olmayan kalmadı malumunuz. Bu telefonları işletim sistemlerine göre iki büyük kategoriye ayırmak mümkün;
Android
IOS

(Windows Phone da mevcut fakat kendisi şimdilik pek fazla pazar payı bulamamaktadır)

Bu başlığımızda Android telefonlarda bulunan en iyi 20 oyunu derledik.


1- FUN RUN - MULTIPLAYER RACE



Arkadaşlarınıza veya rastgele insanlara karşı gerçek zamanlı bir koşu yarışı oyunu. Çeşitli karakterler seçerek rakipleri geçmek esas amaç. Aynı zamanda karakterinizi kişiselleştirerek keyfinize göre görünmelerini sağlayabiliyorsunuz. 3-4 kişilik arkadaş ortamı için kesinlikle tavsiye ederiz.


2- TRAFFIC RACER




Oyunun amacı sıkışık trafikte hızla ilerlemek (tabiri caizse makas atmak). Araçlarımızı modifiye ederek daha hızlı gitmemizi sağlıyoruz. Sonu olmayan bir oyun olduğundan bazıları sıkılabilir fakat kesinlikle eğlenceli bir oyun.

3- CANDY CRUSH SAGA



Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Candy Crush'ı bu listeye koymadan edemedik. Oyunu anlatmaya çok gerek yok. Facebook'ta can sıkan uygulamalardan biri fakat kesinlikle bağımlılık yapıyor.

4- HILL CLIMB RACING



Bazen sinir bozucu bir noktaya gelse de, o arabayı devirmeyeceğim arkadaş diyerek tekrar tekrar oynayacağınız bir oyun. Yıllardır sıkılmadan oynanan ve bağımlılık yapan oyunlardan biridir.


5- FLICK SHOOT 2

Futbol severler için en iyi oyunlardan biri. Topa falso vererek fririk çekmek üzerine kurulu bir oyun. Multiplayer modu da mevcut, dünyadan çeşitli insanlarla anlık maçlar yapılabiliyor.

6- CUT THE ROPE



Bu oyunda her seferinde farklı bir strateji uygulayarak kurbağaları kurtarmamız gerekiyor. Hem zeka hem de yetenek gereken ender oyunlardan.

7- WHERE'S MY WATER



Yaratıcılık ve beceri gerektiren bu oyunda doğru stratejiyi bulup timsaha suyu ulaştırmamız gerekiyor.

8- FLOW



Beyni çalıştırmaya zorlayan bu oyunda aynı renkteki noktaları birleştirmek ve boşta kutu bırakmamak önemli.
Bir oyun yap ve 5mb'dan büyük olmasın deselerdi muhtemelen yapılacak en iyi oyun bu olurdu.

9- NEW STAR SOCCER



Kesinlikle en basit ve en eğlenceli futbol oyunu. Üstelik Türkiye liginin de olması ayrı bir artı katıyor. Bunun dışında kazandığınız paralarla gayrimenkul satın alıp at yarışı bile oynayabiliyorsunuz. Zaman akıp gitse de NEW STAR SOCCER eskimeyecek.

10- COIN DOZER


Tüm zamanların en çok oynanan ücretsiz oyunlar biri, Coin Dozer. Oyunda makinenin içine para atarak aşağıya daha çok para ve hediye düşürmeye çalışıyorsunuz.

11- 4 PICS 1 WORD



4 resme bakıp 1 kelimeyi tahmin edebilir misiniz? Bu oyunda amaç dört tane uyumlu resme bakıp aşağıda yer alan sayılı harflerle kelimeyi tahmin etmek.

12- VECTOR


Oyun ufak boyutlu ve eğlenceli amaç arkadaki adamdan engelleri geçerek kaçmak. Epey sarıyor, denemeye değer.

13- REAL RACING 3

Android platformunda Asphalt 8 ilen kapışmaları süren oyun! Oyun gerçekten oldukça sürükleyici , direksiyon kamera açısı da çok keyifli oynamanızı sağlıyor.Ve ücretsiz! Aşırı şarj yiyeceğini belirtelim.

14- ASPHALT 8


Bilgisayarda oynadığımız yarış oyunlarını artık telefonlarımızda oynamak mümkün. Hız tutkunuysanız bu oyun tam size göre, üstelik ücretsiz.

15- GTA SAN ANDREAS



Bugüne kadar bilgisayarda sayısız kez bitirdiğimiz bu muhteşem oyun artık telefonlarımızda. Yapımcı firma bilgisayardaki senaryoyu bire bir aktarmış. Oynamayan varsa çok şey kaçırıyor!

16- SCORE! WORLD GOALS 



Bu oyun ile geçmiş yıllarda atılan muhteşem golleri tekrar hatırlıyoruz, sıkılmadan oynayacağınız ücretsiz bir oyun.

17- DEAD TRIGGER 2



Dead Trigger 'ın ilk oyununa göre çok daha iyi bir senaryo ile gelen Dead Trigger 2, grafikleri ile muhteşem bir FPS deneyimi sunuyor. Fakat maalesef offline oynanmıyor.

18- INTO THE DEAD



Bu oyun tam zombi severlere göre! Oyunda karşımıza çıkan zombilere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Oyun esnasında elimize geçen silah bizi kısa süreliğine de olsa koruyor.

19- 8 BALL POOL


Marketteki en iyi bilardo oyunlarından birisi. Denemeye değer.

20- MACHINARIUM
Robot arkadaşımız ile karmaşık bir yolculuğa çıkıyoruz. Acayip zeka isteyen bu oyun sabrınızı test edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder